Monday, March 14, 2011

wah! i LIKE them!

assalammualaikum.
hye! hye! hye!
for entry kali ni, aku nak cerita pasal 1 k-pop artis ni. hehe. anda pernah dengar BIGBANG? kalau tataw, antara lagu meraka adalah beautiful hangover, tell me goodbye, n bla3 lah! aku pn tataw, hehe. sbb aku baru je dgr lagu mereka ni, tp best  lah. aku 1st time dgr pn dari blog hajar, cik peminat k-pop. hehe.

yang paling best tu, rupanya adik aku selalu bukak lagu tu kat umah lah! plus, kalau kat rumah tu, kami selalu bukak channel hitz.tv. kat situ kan ade lagu k-pop kan. haha, aku bole tak perasan akan adenye lagu tu sebelum ni, hehehe. so, aku haritu usha la blog cik hajar ni, tgk tutorial n aku dgr lagu "tell me goodbye" ni. e'eh, best lah lagu ni. dan bila aku da tgk video dia, baru aku taw yang aku penah tgk lagu ni tp x penah tgk sampai hbs. hehehe.


ni lagu tell me goodbye. eh! best babe. hehehe

6 comments:

OnE_nIeZuKa said...

hahaha..
ble ko mnt korean ni??
hahaha

miss hirda said...

aku minat celup2, ikut mood.. hehehehe :P

rubi @ cawan2 said...

wah, minat bigbang ker? bagus~!

miss hirda said...

minat2! best! hehehehe. dgr lagu dorg je, sampai sakit telinga cz volume kuat gile. hehe. slow2 xbest. haha

OnE_nIeZuKa said...

cait....
padahal ko mnta hindustan jew

miss hirda said...

tu anis yang aja ye.. saya ulang.. anis yang ajar! hahaha