Thursday, March 24, 2011

dan bila aku berdansa. . . . .

assalammualaikum
kali ni aku nak post 1 bende yang aku rasa memang jadi kenangan bagi aku. tapi aku tak taw la nak kata ni kenangan indah atau kenangan memalukan atau ape2 je lah. tapi kalau aku ingat balik bende ni, aku bole ketawa sorang2. hehehe.

OK la, untuk tak nak biar anda bersusah payah berteka teki, meh aku cerita ape dia ye.

masa aku sem 2 dulu, aku join 1 kelab kat poli ni. kelab kebudayaan taw. aku pun tak tau lah macam mana aku bole terTICK nak masuk kelab tu. yela, aku ni bukan berseni pun orangnye. aku pun masuk kelab ni sebab join cik rumate aku tu. hehehe. 

masa dah nak habis sem, kira untuk penutup la ni, kelab tu ade buat majlis sikit lah. bole lah jugak panggil majlis. haha. dalam majlis tu, kami2 ni semua kena buat persembahan! hahaha, nasib baik lah buat dalam kumpulan. so, ape lagi. group kami pun decide buat tarian. dalam tarian tu, kami selitkan 5 jenis tarian. so nak gila kuasa la ni. hahaha. *bialah  heheh*


unsur tarian yang kami masukkan adalah tarian melayu, cina, india, sabah sarawak, dan ape ye aku nak panggil tarian lagi 1 ni supaya anda rasa supan sikit. hah! tarian orang asli. *kalau macam kasar je bunyinye, sori ye*

ini air laici, aku beli rm1.50 kat pasar malam, haha. sebenarnye tak ade kene mengena pun. OK! serious hirda! hehehe
masa ni, aku sangat kaku + keras + blur. hehehe, dalam hati nak jerit! *aku tak reti menarii! *
ni dgn cik rumate :)

jangan gelak ye, aku turun belatih kerana terpaksa. ala, tawu lah aku selekey. ye, sila abaikan. hehe

 
ni masa hari nak betanding. hehehe. *ceh, betanding la sangat! hehehe *


video


ni video tarian tu, aku tak nak bgtaw aku menari tarian ape, kalau nak taw, sila klik PLAY. hehehe. gelak sikit2 bole, gelak banyak2 sgt, tak bole. hilang ilmu nanti taw.

tapi, hasil usaha gigih kami, kami dapat gold medal! hahaha, ade pulak gold medal. hehe, dapat num 1 la kiranye. ni hah! dapat benda bungkus pastik ni sorang satu taw! *guraw je :P *    

p/s : tapi serious ok, jangan gelakkan kami, kami tak reti menari. huhu.

p/s lagi : aku sangat tah ape2 dalam video tu. jangan tanya soal baju2 ye. aku di paksa

p/s yang paling last ( ni untuk member saya ye *kalau diorang baca*) : dalam ni ade cik teyn! hehehe. cik beluncas, awak takde dalam grup saya. so, xde gambar awak ye yunk. :)


1 comment:

miss hirda said...
This comment has been removed by the author.